Dansk
Vitamarket
7-KETO - CLA LeanGels 100 mg - 60 Softgels

7-KETO - CLA LeanGels 100 mg - 60 Softgels

  • Artikel Nummer :   NOW 3022
  • Pris :   €79.00 49.90  
Antal :
 
 

7-KETO DHEA LeanGels 100 mg - 60 Softgels - Ny Med CLA, grøn te og mere


* DHEA Metabolit

* Fremmer vægtregulering

* Med CLA, grøn te og mere

7-KETO ® LeanGels ™, herunder CLA og grøn te polyfenoler, arbejder i synergi for at levere sunde vægtkontrol, samt antioxidant effekt.

7-Keto DHEA ™ is een uitstekende keuze voor wie op zoek gewichtscontrole te vullen, omdat is aangetoond dat het thermogene bedrijvigheid te bevorderen en kan een positief effect hebben op gewichtsverlies dan een dieet en lichaamsbeweging alleen al .* De chemische structuur van dit product is van nature in het lichaam, maar studies tonen aan dat het niveau van DHEA kan afnemen met toenemende leeftijd. Sinds 7-Keto ™ DHEA is effectief in het bevorderen van gewichtsbeheersing, gewichtsverlies zonder extra toeslagen moeten worden genomen .* Volwassenen kunnen een softgel dagelijks in te nemen met een maaltijd. (* Als er een verminderde calorie dieet en dagelijkse oefening programma gebruikt.

Overgewicht / obesitas:

7 Keto DHEA veroorzaakt een toename van de activiteit resultaten van het schildklierhormoon T3, leidt tot een stimulatie van thermogenese (de warmte in het lichaam) en de stofwisseling. Dit zal verbruiken meer energie en het gaat om het verlies, dat is bevestigd in verschillende studies gewicht. De belangrijkste waren de resultaten als dezelfde sport werd uitgevoerd drie keer per week.

Hart-en vaatziekten:

Lage DHEA niveaus vormen een verhoogd risico op een hartaanval, onafhankelijk van andere risicofactoren. In studies is gebleken dat 7 Keto DHEA heeft een even gunstig effect op de bloedstolling zoals aspirine (remming van de trombocytenaggregatie).

Erythemadodes Lupus: erythemadodes Lupus (LE) is een auto-immuunziekte die eigen weefsels van het lichaam vernietigt. Huid, gewrichten en het centrale zenuwstelsel kan worden aangetast, met soms dramatische gevolgen voor de kwaliteit van het leven van de betrokkenen. Het vangen van 7 Keto DHEA bracht aanzienlijke verbeteringen in termen van de algemene conditie.

Anti-Aging:

7-Keto DHEA lijkt te zijn belangrijk voor de normale haargroei te talgklieren worden de functie en de elasticiteit van de huid. Bij lage DHEA waarden optreden in elk geval tot versnelde huidveroudering, die zouden kunnen betekenen, volgens het oorspronkelijke onderzoek, dat een normale DHEA niveaus een bepaalde anti-rimpel effect en blijft de spanning van de huid.

Diabetes mellitus:

7 Keto DHEA verhoogt insulinegevoeligheid van het lichaam.

Immuunsysteem:

7 Keto DHEA veroorzaakt een toename in de CD-4 cellen (T-helper cellen), lymfocyten aan virussen, parasieten en bepaalde kankers te bestrijden zijn belangrijk. Bij patiënten met een lage CD-4 Spiegel (HIV-positieve patiënten), was er een aanzienlijke stijging van deze belangrijke immuuncellen. Sinds 7 Keto DHEA ook het gehele immuunsysteem versterkt, kan het ook in het algemeen dienen ter verhoging van de weerstand tegen infecties.

Aging:

7 KETO DHEA lijkt te zijn belangrijk voor de normale haargroei te talgklieren worden de functie en de elasticiteit van de huid. Bij lage DHEA waarden optreden in elk geval tot versnelde huidveroudering, die zouden kunnen betekenen, volgens het oorspronkelijke onderzoek, dat een normale DHEA niveaus een bepaalde anti-rimpel effect en blijft de spanning van de huid.

Geheugen:

7 Keto DHEA heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering in studies van het ruimtelijk geheugen, nog meer dan DHEA.

DHEA (dehydroepiandrosterone) is momenteel een van de meest belangrijke stoffen in anti-aging geneeskunde. Het is een steroïde hormoon dat wordt geproduceerd met de hulp van cholesterol in de bijnieren, hersenen en huid. DHEA) is een voorloper van hormonen en andere belangrijke stoffen - met inbegrip van testosteron (mannelijk hormoon) en oestrogeen (vrouwelijk geslachtshormoon.

In verschillende experimenten werd vastgesteld dat DHEA een effectieve bescherming tegen cardiovasculaire problemen kan dienen, omdat het cholesterol verlaagt en een positieve invloed op de stolling van bloed. In Bovendien hebben andere studies aangetoond dat DHEA verbetert het geheugen aanzienlijk vergroot de prestaties, versterkt het immuunsysteem, verminderde lichaamsvet, ondersteunt de productie van oestrogeen en testosteron, en verhoogt het libido.

7 Keto DHEA of 3-acetyl-7-oxo-dehydro is een natuurlijke metaboliet van DHEA. Het heeft eenzelfde effect sorteert als DHEA is niet omgezet naar geslacht steroïde hormonen. Studies toonden aan dat het kan dienen als een alternatief voor DHEA bij de behandeling van specifieke effecten van het verouderingsproces. Het lijkt bijzonder doeltreffend te zijn, zijn verbonden in de strijd tegen gewichtstoename met de leeftijd.

De productie van DHEA is aanzienlijk na de leeftijd van 40 jaar, leiden tot een geleidelijke stopzetting van de productie van oestrogeen en vermindert de start van de menopauze bij vrouwen. Hetzelfde geldt voor de productie van testosteron bij mannen. Een lagere productie van testosteron wordt ook geassocieerd met lagere niveaus van het onderwijs van DHEA. Deze lage DHEA niveaus leiden tot een verhoogde cholesterolwaarden en bijbehorende risico’s en gevolgen van deze aandoening. De gewicht-dragende vermogen van het individu is ook drastisch verminderd indien de productie van DHEA valt.

7 Keto DHEA is een van de meer dan 150 metabolieten van DHEA en wordt als "ultieme DHEA" door sommige onderzoekers. Het is zo effectief en heeft dezelfde therapeutische werking als DHEA is niet omgezet in geslachtshormonen. Het voordeel is duidelijk: Vanwege het feit dat zij in testosteron of oestrogeen, 7 Keto DHEA, geen van de mogelijke bijwerkingen, die zouden kunnen draaien van een overschot van deze hormonen.

stjerne
Loved It
By Camelia

Even better than what I expected

stjerne
Awesome Product
By Dexter

An awesome product and an awesome deal.

stjerne
Awesome Product
By Dexter

An awesome product and an awesome deal.

Skrive en anmeldelse

Portionsstørrelse: 1 Softgel
Serveringer Per Container:

Kalorier 5

Kalorier fra fedt 5

Total fedt 0,5 g

Trans Fat 0 g

7-KETO ® (DHEA Acetat-7-en) 100 mg

Konjugeret linolsyre (CLA)
(Fra saflorolie) 400 mg

Grøn te ekstrakt (Camellia sinensis) (Leaf)
(Min. 60% Polyfenoler) 75 m

Acetyl-L-carnitin (fra Acetyl-L-Carnitin HCl) 15 mg

Rhodiola ekstrakt (Rhodiola rosea) (Root)
(Min. 3% I alt Rosavins) 10 mg


Andre Ingredienser: Softgel Capsule (gelatine, glycerin, vand, johannesbrødkernemel), solsikkeolie, bivoks og soja lecithin.

Indeholder ingen: sukker, salt, stivelse, gær, hvede, gluten, majs, mælk, æg, skaldyr eller konserveringsmidler.

Foreslået Usage:

Som et kosttilskud, tage 1 Softgel 2 gange dagligt med mad. Overvej at tage dette produkt i kombination med NU ® Diet Support, L-Carnitin Liquid og LipoTrim.

Relaterede produkter
€79.00  €34.90
4 stars
€79.90  €34.90
 
€79.00  €49.90
5 stars
€79.00  €39.90
5 stars
€79.00  €49.90
5 stars